Klimrek.nl doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aangekochte product. Mocht u toch van de koop willen afzien, dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst van het product door het herroepingsformulier in te vullen. zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden .

De kosten voor transport terug naar Klimrek.nl (retourkosten) zijn voor uw eigen rekening.

Retourzending van een bestelling is voor verkoper en koper niet wenselijk. Daarom vragen wij u om goed geinformeerd te bestellen. Wij op onze beurt doen er alles aan om u zo goed en volledig mogelijk te informeren over de producten en hun specificaties. Mochten er vragen of onduidelijkheden van welke aard dan ook zijn, neem dan voordat u bestelt contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Door u bestelde goederen die u retour wilt zenden kunt u aanmelden door het herroepingsformulier in te vullen. Stuur nooit zonder voorafgaande melding een zending retour.

BELANGRIJK:

Persoonlijk door de klant afgehaalde goederen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Dan geldt namelijk het gewone recht zoals in een traditionele winkel.U kunt deze artikelen namelijk ter plaatse bekijken en de afweging maken of dit voor u een goede keuze is.

U dient beschadigde verpakking en/of waren te fotograferen samen met het vervoermiddel dat de zending brengt als bewijs dat de schade al aangericht was voordat u de zending aangeboden kreeg. Natuurlijk kunt u dan de zending ook weigeren, wat ook direct via mail en/of telefonisch gemeld dient te worden aan Klimrek.nl. Schade die niet te zien is zonder de verpakking te openen, dient u bij constatering te fotograferen en pas verder te openen/uit te pakken na overleg met Klimrek.nl.

Binnen de zichttermijn mag het artikel uit de verpakking worden gehaald, bekeken en getest worden zoals u dat in de winkel zou doen. Let er wel op dat er tijdens het bekijken en testen geen beschadigingen ontstaan zodat het artikel in originele staat blijft. De goederen dienen compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in dezelfde (nieuw)staat te blijven als verzonden door Klimrek.nl om geretourneerd te kunnen worden.

Gebruik zoveel mogelijk de originele verpakking, zoals pallets en dozen bij het aanbieden bij de vervoerder voor retourzending. Beschermende verpakking en/of dient weer deugdelijk te worden aangebracht/gebruikt. De retourzending moet in ieder geval goed en veilig vervoerbaar aangeboden worden. 

Vanaf het moment dat de zending is geleverd, totdat de zending retour is geleverd bij Klimrek.nl, bent u als koper verantwoordelijk voor de gehele zending, inclusief de verpakking en documentatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat u de zending niet buiten onbeheerd of in de regen kunt laten staan/zetten. Hierdoor ontstane schade wordt niet gerestitueerd door Klimrek.nl. De beoordeling van schade van welke aard dan ook bij retourzending is uitsluitend voorbehouden aan Klimrek.nl en kan in mindering worden gebracht op het te restitueren bedrag.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.